tiistai 17. huhtikuuta 2018

Tarvitsenko todella?

Tänä vuonna olen ostanut uutta lankaa vain yhden ainoan vyyhdin ja senkin oikeastaan vähän "vahingossa" ajattelematta asiaa tarkemmin. Silti olen neulonut tosi paljon, sillä varastoni ovat pullollaan lankoja. Olen siis jossain vaiheessa hamstrannut lankoja ihan liikaa ja nyt on aika hyödyntää noita varastoja.

Lisähaasteeksi olen nyt ottanut itselleni yrittää myös neuloa vain sellaisia töitä, jotka oikeasti tulisivat käyttöön. Ei siis enää sukkia sinne sukkalaatikkoon, jos niille ei varsinaisesti ole tarvetta. No, ehkä pieniä poikkeuksia sallitaan sukkien kohdalla, sillä niitähän on helppo antaa myös lahjoiksi.

Nyt olen neulomassa miehelle raitapaitaa käyttäen harmaansävyjä sekä havunvihreää. Kaikki niitä vanhoja jemmalankoja ja luulenpa että näistä hienosti saan paidan saan aikaiseksi!

Hehkeää huhtikuuta ja lämpimiä kevätpäiviä Sinulle, palataan taas!

2 kommenttia:

 1. Saman suuntaisia ajatuksia täälläkin! Hyvin usein sitä ostaa lisää lankaa vain tavan vuoksi, vaikka varmasti yhtä usein kotoa varastoista löytyisi aivan sopivaa valmiina. Siltikin, josku kerä lankaa toimii terapiana suklaan sijaan ja silloin se on mielestäni hyvä juttu. Vein syksyllä monta pipoa kirpputorille ja mietin, että montako pipoa yksi ihminen oikeasti tarvitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on ja kun niitä ihania lankoja tuppaa vastaan ihan joka puolelta. Kylmä realiteetti kuitenkin on, että yksi ihminen ei millään ehdi niistä kaikista "ihkulangoista" neulomaan! ;)

   Itselleni olen nyt huomannut rauhoittavaksi pysähtyä sen oman lankavaraston ääreen ja kuulostella, mikä tai mitkä sieltä juuri nyt puhuttelisivat ja minkä mielessä muhineen neuleajatuksen ehkä voisin toteuttaa...ja sitten yrittää keskittyä siihen.

   Tosin tuo itsensä palkitseminen on kyllä ihan oikeutettua myös;lanka suklaan sijaan, tai vaikka molemmat, jos tilanne sitä vaatii!

   Kiitos kommentistasi! :)   Poista