keskiviikko 24. lokakuuta 2018

"The Spring Lake" tilkkupeitto

Monet pitempään blogiani seuranneet muistanevat taustani kangaskauppiaana/ompelijana ja erityisen ihastukseni Tilda-kankaisiin. Noilta ajoilta jäi minulle kytemään ajatus tästä tilkkupeitosta johon jo olin palojakin leikannut osin valmiiksi. Tarvittiin vain siis sysäys ompeluun ja eräänä alkusyksyn päivänä sitten lopulta tartuin toimeen!
Peitosta tuli vähän pienempi kuin alkuperäisessä ohjeessa, mutta silti ihan riittävä koko sohvalla köllöttelyyn ja vaikkapa pieniin päiväuniin.
Olipa se ihana ompelutyö...tulevaksi kesäksi olisi haaveissa tehdä toinenkin peitto...ehkäpä hempeistä roosan sävyistä. ❤

Kuvan pitsineulesukat: "Strawberry Curd"

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)
   Olen niin iloinen että sain ylitettyä kynnyksen ompelutöiden aloittamiseen. Vaateompelukin kiehtoisi taas kovasti...jospa se tästä lähtee.
   Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Tosi kaunis ja ihanasävyinen peitto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle!
   Meillä on olohuoneessa mieheni itse tekemä kaappi joka on maalattu vaaleanvihreällä sävyllä. Se kaappi oikeastaan sitten innoitti valitsemaan juuri näitä sävyjä. :)

   Poista
 3. Siitä tuli todella kaunis! Hyvä, että jaksoit tsempata ja tehdä työn valmiiksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :)
   Tuntui todellakin hyvältä saattaa tämä projekti "maaliin saakka" ja uskon että peitosta on meille iloa pitkään.
   Varmaan keväällä otan sitten työn alle sen toisen peiton ja koetan ehkä saada siitä aikaan vielä pikkuisen isomman. Tilkkuja on vuosien varrella kertynyt vähän liiankin kanssa (kuten lankojakin)joten kangasostoille ei ole tarvetta lähteä.
   Olen varastoinut talteen myös vanhoja flanellipyjamia ja miehen paitoja joista tulisi kerrassaan ihana ja lämmin tilkkupeitto! :)


   Poista
 4. Ihastuttavan värinen tilkkupeitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon...värit miellyttävät omaakin silmääni.
   Erityisesti tykkään noista pienistä ripauksista violettia ja ruskeaa ruutukangasta, jotka saavat sinivihreät kankaat kivasti korostumaan. :)

   Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

   Poista