keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Yhteisneulontaa heinäkuussa


Iloista heinäkuun alkua rakas blogini lukija! 💜
Jos vähänkään olet innostunut katsomaan YouTuben neulepodcasteja, et ole voinut välttyä törmäämästä aina niin herttaisen ja inspiroivan Nonnu Neulojan videoihin. Hän taisikin olla ensimmäisiä (ellei peräti se ihan ensimmäinen?) joka Suomessa aloitti neuleaiheisten videoiden kuvaamisen. Minulle Nonnu on tullut "tutuksi" jo hänen aiemmin kirjoittamastaan Ilosofiaa-blogista, jota tiiviisti tuli silloin seurattua.
Tuossa kevättalvella Nonnu ehdotteli, että josko hän järjestäisi heinäkuussa yhteisneulontaa minun kirjoittamiini sukkaohjeisiin liittyen ja tokihan se minusta oli vallan ihana ajatus!
Hänellähän on tänä vuonna meneillään koko vuoden kestävä haaste "Sukkalaatikko2019", jossa neulotaan joka kuukausi sukat eri teemaan liittyen ja vuoden lopussa noilla valmistuneilla sukilla saa sitten lahjoa joko itseään tai muita, aivan kuinka haluaa. Ja jos ei tuo 12 parin määrä täytykään, niin se ei taida olla niin vakavaa, tässä haastetaan ihan vain itseään! ;)
Uusimmassa videossa kerrotaan lisää tästä heinäkuun haasteesta ja siellä on myös alennuskoodi Ravelry-kauppaani koskien kaikkia ohjeitani (myös muita kuin sukkia) ja tuo koodi on voimassa koko heinäkuun ajan...hyvin ehtii siis mukaan neulomaan jos haluaa. Yhteisneulontaan osallistujien kesken on hänellä siellä myös arvottavana ihana palkinto, siitäkin lisää tuossa videossa...
Olet mukana arvonnassa, kun postaat valmistuneista sukista kuvan Nonnu Neulojan Ravelry-ryhmässä ketjuun "Vanillawool KAL heinäkuu.Valmiit työt."

Tällaista kivaa ilmoitusasiaa tähän heinäkuun alkuun...iloisia neulehetkiä Sinulle jos päätät lähteä mukaan!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta! En ehkä heinäkuussa pysty KALiin osallistumaan, kun vietän kesää Yhdysvalloissa ja minulla ei nyt ole ehkä sopivia sukkalankoja täällä mukanani (on vain kaksi jämälankakerää) mutta ainakin jään katselemaan, minkälaisia sukkia on luvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin kiinnostaa kovasti nähdä millaisia sukkia syntyy! :)

   Poista
 2. Ihanan värisiä lankoja ja kauniita käsitöitä olet kutonut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suvi!
   Langat ovat sellaisia sävyjä mitkä nyt heinäkuussa ovat inspiroineet... :)

   Poista
 3. Heippa, tilaisin ohjeita liittyen tähän Sukkalaatikko- tarjoukseen, mutta minulla ei ole paypal- tiliä, enkä haluaisikaan sitä. Miten osto onnistuu Ravelrystä ilman sitä? Tv. pirjo.vedenoja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Pirjo!
   Voi toki myös sähköpostilla ostaa ja hyötyä heinäkuun aikana siten tarjouksesta (-25%) kaikista ohjeistani.
   Laitan sinulle s-postia ja kyselen sinulta tarkemmin mitä ohjeita haluaisit hankkia. :)

   Poista
 4. Hei, olipa kiva löytää blogisi täältä. Instan puolelta kauniit kuvasi ovat jo tuttuja, mutta tänne löysin vasta nyt :)
  Yhteisneulontoihin minulla ei toistaiseksi ole aikaa eikä välttämättä kiinnostustakaan, mutta toisten tuotoksia on todella mukava ja mielenkiintoista seurata.
  Ja yleisenä kommenttina vielä, että blogissasi on kyllä todella kauniita kuvia ja neuleita :)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Satu! :)

   Minullakin tahtoo jäädä nuo osallistumiset, kun itsellä on aina jotain muuta meneillään ja aika ei kaikkeen riitä.

   Ja minulle käsityöt (kuten ehkä sinullekin) ovat enemmänkin "yksilölaji"...tykkään neuloa hiljaisuudessa omaan tahtiini ilman aikatauluja ja omia juttujani.

   Mutta näköjään nuo yhteisneulonnat aika suosittuja nykyään ovat kuitenkin, joten ilmeisesti ne monelle iloa tuovat! :)

   Kiva kun löysit tänne ja jätit kommentin ilahduttamaan minua...oikein hyvää viikonloppua Sinullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!