lauantai 31. elokuuta 2019

Tervetuloa syyskuu!

Huomasin etten ole elokuun aikana päivittänyt blogia ollenkaan, joten vielä näin kuun viimeisen päivän merkeissä ajattelin ehättää kirjoittelemaan tänne muutaman sanasen...
Minulla on ollut kyllä elokuussakin neuletöitä meneillään, mutta ihan valmiiksi asti en ole ehtinyt mitään saattamaan.
Minullahan on ollut tapana päivittää blogia yleensä vain valmistuneilla töillä, mutta ehkä tällaisia "väliaikakatsauksiakin" voisi tehdä; varsinkin kun tämä tällä hetkellä tämä on ainoa somekanavani jota käytän...siis Ravelryn lisäksi.
Tänään istuskelin pihakiikussa nautiskelemassa tuoreista luumuista, iltapäivän auringosta ja raikkaista tuulenhenkäyksistä, joissa selvästi aistii jo syksyn tulon vaikka kovin lämmin päivä olikin. Mehukkaan korallinen sukkalanka soljui pehmeästi puikoilla muodostaen hiljalleen kauniita palmikoita, linnut lauloivat pihapuissa ja tuoksuherneiden huumaava tuoksu leijaili välillä sieraimiin... hemmottelua kaikille aisteille siis!
Sukkien lisäksi minulla on puikoilla (pikkuista vaille valmiina jo) myös kirjoneulevillatakki; kertoilen näistä molemmista lisää kun ne valmistuvat ja ilmatkin tässä vähän viilenevät.

Tänä kesänä kylvin muuten ensimmäisen kerran elämässäni kaunokaisia ja istutin niitä saviruukkuihin ja voi että ne ovatkin kyllä todella sieviä! Siemenpussissa oli värisekoitus, jossa oli vaaleanpunaisia, tummanpunaisia ja valkoisia kukkasia...aivan ihania. Pitääpä muistaa ensi vuonnakin.
Kuullaan siis taas ihan pian...suloista syyskuun alkua Sinulle, voi hyvin! 🌻
---
Ai niin, vielä pieni lisäys: Kuvan projektipussi on sukkaneuleelle sopiva nauhallinen versio tästä pussukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!