keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Novita lehti talvi 2019

*Mainoslinkit ja tuotekuvat/Novitaknits

Viime viikon lopulla ilmestyi odotettu *Novitan talvi/joulunumero pullollaan ihania ohjeita, poimin tähän muutamia omia suosikkejani.
Koska eletään jo lokakuun loppupuolta, toki mielessä jo kovasti pyörivät jouluiset ajatukset ja siksi kokosin tähän ensimmäiseen kollaasiin raikasta ja kaunista punavalkoista joka minuun aina kovasti vetoaa.
Kannen *Tähtisumu-villasukat olisivat mukava loppuvuoden kirjoneuletyö ja joulun pyhinä saisikin sitten tepastella ihan uusissa joulusukissa! Minulla löytyi varastoistani valmiina jo sopivat langatkin, joten ehkäpä, ehkäpä...
Joulusta puheen ollen hyviä lahjavinkkejä voisivat olla vaikkapa paloista virkattu*Joulutähti-tyynynpäällinen tai nopeatekoinen Teema-mukeihin mitoitettu *Havu-mukinlämmitin.
Kiva ja hyödyllinen lahjaidea voisi olla myös *virkatut pesulaput ja -pussi, eikös vain!

Talven neuleina minua viehättävät erityisesti kirjoneulepaidat ja -mekot ja tietysti lämmittävät muhkeat palmikkovillatakit...niihinkin houkuttavia ohjeita löytyi. Perheen kaikkein pienimmille lehdessä oli myös ihastuttavia vauvaneuleita, näihin kuviin mahdutin pari söpöä, mutta siellä oli niitä kyllä vielä enemmänkin..

Sari Nordlundin suunnittelema neulekokoelma oli ajattoman kaunis sisältäen kymmenen neuletta jotka kaikki sopivat saumattomasti keskenään yhteen. Pidin oikeastaan kaikista ja olikin vaikea valita tähän kollaasiin vain osa...katso loput *täältä.

Jos et vielä ole lehden tilaaja, voit halutessasi hyödyntää alla olevaa vuositilauslinkkiä 
(29,-/vuosi+ koivuiset sukkapuikot tilaajalahjana) 
Voit valita alkaako tilauksesi tästä ihanasta joulunumerosta vai ensi vuoden ensimmäisestä numerosta.

Ihanaa joulun odotusta kaikille! ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!