torstai 2. tammikuuta 2020

Vuodenvaihteen tsemppisukat

Hei ihanaiset lukijani ja oikein hyvää uutta vuotta! ❤
Vuoden päätteeksi hemmottelin itseäni muutamalla kirjalahjalla ja yksi niistä oli suureen suosioon noussut *Hyvän mielen villasukat. Kirja on totisesti suosionsa ansainnut ja upeiden sukkaohjeiden lisäksi lukija saa elämän eväiksi kannustusta erilaisten voimalauseiden muodossa. Silmukoiden lomaan tulee neulottua rakkautta, tsemppausta, unelmia, huolettomuutta, iloa...mikä milloinkin tarpeen on, niin ihanasti ajateltu!
Minun ensimmäisiin hyvän mielen sukkiini neuloin tsemppiä ihan itselleni, eli siis "kannustusta, myötätuulen puuskia, uskoa, positiivista energiaa ja kauniita sanoja."

Näiden sukkien väritys noudattelee aika pitkälti yhtä kirjan edottamaa väriyhdistelmää, mutta sävyt valitsin sen mukaan mitä varastoistani löytyi:
 • Kermanvalkoinen/ Regia 6-ply
 • Marjapuuron punainen/ Novita 7 Veljestä (marjapuuro 053)
 • Joulunpunainen/ Drops Karisma
 • Sammaleenvihreä/ Novita Venla kaksinkertaisena Tämä väri on poistunut valikoimasta, mutta sama sävy löytyy Nordic Wool langasta (sammal 337)
 • Harmaanruskea/ Drops Karisma (tästä olen valitettavasti kadottanut vyötteen, joten värinumero on arvoitus)
Ohjeesta poiketen neuloin 3mm puikoilla saadakseni omaan jalkaani sopivat sukat.
Lisäksi:
 • Pitsiresoriin neuloin yhden kaavion toiston enemmän.
 • Kantapään muutin ranskalaiseksi kantapääksi ja jalkaterässä minulla on muutama lisäsilmukka johtuen ohuemmista puikoista (ylimääräiset silmukat lisäsin jalkapohjaan). 
 • Kärkikavennukset toteutin sädekavennuksena ja pitkittäisten kuvioraitojen sijaan neuloin kärkeen ihan vain kolmen kerroksen palkkiraitoja.
Sukista tuli oikein hyvin istuvat ja ihanaan lämpimät, iloiset ja värikkäät käytettäväksi pitkän yöpaidan kanssa talvi-iltoina. Ja pakko kai tunnustaa että mietiskelen värejä jo seuraaviin hyvän mielen sukkiin...

Linkit: *Adlibris

4 kommenttia:

 1. Kauniit villasukat. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erica!
   Oikein hyvää tätä vuotta toivon myös Sinulle! :)

   Poista
 2. Voi miten kauniit sukat! Ihanat väriyhdistelmät. Hyvää alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa ja kuin myös Sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!