perjantai 3. huhtikuuta 2020

Kotikissan villasukat + Tilda-puput

Nyt jos koskaan tuo "kotikissailu" todellakin osuu kohdilleen, eikö vain! 
Tämän enempää en kuitenkaan tähän meneillään olevaan pandemiakriisiin nyt lähde pureutumaan, vaan pysytellään täällä näissä käsitöihin liittyvissä asioissa.
Nämä pitsineulesukat neuloin jo tuossa tammikuun lopulla, kun ensimmäiset ajatukset pääsiäisestä hiipivät mieleen...nythän tuo aika onkin jo ihan käsillä näinä päivinä.

Halusin neuloa pitsineuletta ihan koko sukkaan ja kun langan sävy oli kyllin neutraali niin ihanasti nousevat nuo kauniit pitsikuviot sukista esiin!
Käyttämistäni langoista ja itse ohjeesta löytyy lisätietoa Ravelryn ohjesivulta:
(Ohje on saatavana englanninkielisenä sisältäen piirroskaaviot kaikkiin pitsineuleosioihin)
Kuvan tilkkupeitosta olen muuten kirjoittanut blogitekstin aikaisemmin täällä.

Lankojen kanssa hyvin sävy sävyyn sopivat nuo joku vuosi sitten ompelemani söpöt Tilda-puput. Joka vuosi nostan ne esiin tuomaan kevättunnelmaa kotiin. 
Yritin kovasti etsiä että mistä kirjassa nuo kaavat ja ohjeet olivat, mutta enpäs onnistunut löytämään...jos joku muistaa/tietää niin kerropas ihmeessä tuohon kommentteihin alas.

Mutta nyt toivotan kaikille parasta mahdollista kevätaikaa!
Vaikka rajoitteita onkin nyt paljon on myös paljon sellaista mitä voimme tehdä...esimerkiksi käsitöiden tekemiseen ja kaikkeen kotoiluun nyt on vallan hyvä mahdollisuus. 
On myös oikein hyvä aika tehdä kevätkylvöjä ensi kesän istutuksia varten, sillä kesäkin sieltä tulee aikanaan joka tapauksessa...Koitetaan siis pysyä terveenä ja toivottavasti "nähdään" taas pian!

2 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, lempeät!
  Pääsiäisen alla selailin myös Tilda-kirjoja. Aika ei nyt riitä käsitöihin, mutta aina voi suunnitella, haaveilla ja kohottaa fiilistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula!
   Välillä tosiaan riittää pelkkä kirjojen/lehtien/netin selailu ja fiilistely, toteutuksen aika voi tulla sitten myöhemmin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!