keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Sinisiä ajatuksia

Olen miettinyt viime aikoina paljon värien merkitystä ja sitä kuinka ne meihin ihmisiin vaikuttavat. Miksi joskus tulee esimerkiksi vaikka näitä "sinisiä kausia"...
Tämä kevät on minulla ollut sinistä ja violettia, siksi innostuin neulomaan itselleni sukat juuri näistä ihanista sävyistä!

Lanka on Zauberball Crazy (420m/100g) värissä 1699, löytyy näköjään mm. Lankamaailman valikoimista, en enää muista mistä olen tämän oman keräni hankkinut.
Puikkoina minulla oli 2,5 mm Cubics 15cm KnitPro jotka aikoinaan sain testiin Lankamaailmasta.
Puikot ovat kuitenkin mukavat ja kevyet käsissä, pitääkin käyttää näitä jatkossa enemmän. Materiaali on ruusupuunväristä laminoitua koivua.

Sukissa on 2x2 resorin jälkeen 1x3 joustinneuletta. Helppoa ja rentouttavaa neulomista jossa värien liukumisen seuraaminen on se "juttu".

Minulla on puikoilla myös vappuna aloitettu pitsineulevillatakki pellavasekoitelangasta, mutta siitä kerron lisää kunhan se valmistuu...oikein ihanaa toukokuun jatkoa Sinulle, kiva kun piipahdit blogissani!

Linkit: Lankamaailma

2 kommenttia:

  1. Olen ollut vuosikymmenet sitä mieltä, että elämässä pitää olla väriä - jos ei muuten, niin ainakin villasukissa! Nyt värikkäät ovat jääneet sivuun ja sukkaa pukkaa vain niistä värittömistä väreistä, joita tähän asti olen vältellyt. Mistähän sekin kertoo...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin...ehkä meillä on erilaisia kausia milloin ne värikkäämmät langat houkuttavat ja välillä tuntuu parhaalta pitäytyä niissä "tutuissa ja turvallisissa"...ja sitähän ne harmaat villasukat juurikin ovat! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!